Verwerven van vastgoed & locaties

One-stop-shopping bij Marlinspike Hitch
Marlinspike Hitch begeleidt en adviseert vanuit een totaalvisie haar opdrachtgevers met verstand van zaken, in elke ontwikkelingsfase binnen vastgoed. Alles inbegrepen. Dus van locatieonderzoek en schetsontwerp tot en met financiering, realisatie en beheer. Binnen dat geheel hebben partijen verschillende belangen. Makelaars, ontwikkelaars en financiŽle specialisten bekijken vastgoed vanuit hun eigen visie en achtergrond. Allemaal disciplines die weliswaar rechtstreeks met elkaar in verband staan. Maar het eindresultaat levert een beperkte focus op. Terwijl het nu juist gaat om het hele overzicht. Wat zou het toch mooi zijn om in ťťn oogopslag grip te hebben op de totale situatie. Marlinspike Hitch heeft zowel het inzicht als het overzicht. Een fraai gebouw is vaak liefde op het eerste gezicht. Maar de juiste locatie bepaalt uiteindelijk het rendement van die keuze.

Marlinspike Hitch gaat creatief te werk
Locaties zijn meer dan ooit bepalend voor commercieel succes. Marlinspike Hitch is als onafhankelijk ontwikkelaar en belegger niet alleen sterk in de ontwikkeling van nieuwe locaties voor woningen, winkels, kantoren en bedrijven. Bij bestaande bouw kan revitalisering een interessante keuze zijn. Marlinspike Hitch gaat hierin creatief te werk en levert oplossingen op maat. Dat kan opdeling of schakeling van ruimte betekenen zodat het pand wordt aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Met een zorgvuldige cosmetische ingreep krijgen bestaande historische panden een modern aanzicht. Er is veel mogelijk. Maar welk scenario u ook kiest, wij staan u bij tijdens en na het hele traject. Zonder fratsen.

Niet alleen de ‘ bricks’
Wanneer nieuwbouw als beste optie uit de bus komt, gaat Marlinspike Hitch op zoek naar een geschikte locatie. Maar niet altijd is nieuwbouw de juiste oplossing. Ook aanpassing of herontwikkeling kan leiden tot het gewenste doel. Wat het ook wordt, vastgoedverwerving omvat meer dan locatiekeuze, bereikbaarheid, het aantal vierkante meters, het zicht en de prijs. Vastgoed is ook samen met een deskundig adviseur de bedrijfsvoering doorlichten, het budget bepalen en de juiste toekomstvisie ontwikkelen. Alles gebeurt in eigen beheer. De specialisten van Marlinspike Hitch hebben een schat aan ervaring en kennis over koop en verkoop, herontwikkeling, huur en onderverhuur. Wij schrijven op voorhand de haalbaarheidsstudies waarbij rekening wordt gehouden met de eisen van opdrachtgever, overheid en belegger. Zo komt er in samenspraak een inventarisatie van wensen, verwachtingen en eisen tot stand waardoor we snel en gericht aan de slag kunnen gaan.

Meerwaarde
Kiest u voor nieuwbouw, herbouw of verbouw, dan mag u van ons verwachten dat wij zorgen voor een passende oplossing van het bestaande onroerend goed. ‘Passend’ in de zin van creatief, want wij zoeken samen met u naar mogelijkheden om een meerwaarde te creŽren van het bestaande pand. Dat kan zijn door middel van herontwikkeling of renovatie. Vanzelfsprekend altijd in de optimale verhouding tussen rendement en risico.