Welkom bij Marlinspike Hitch,
Global Estate Development & Finance.

Vastgoed is een belangrijke steunpilaar voor succesvol ondernemen. Marlinspike Hitch begeleidt en adviseert vanuit een totaalvisie haar opdrachtgevers met verstand van zaken, in elke ontwikkelingsfase binnen vastgoed. Alles inbegrepen. Dus van locatieonderzoek en schetsontwerp tot en met financiering, realisatie en beheer. Wie zich begeeft in de vastgoedwereld krijgt te maken met allerlei disciplines. In het hele proces van ontwikkeling, realisatie en exploitatie komen niet alleen de financiŽn aan bod. Ook juridische en fiscale invalshoeken spelen een belangrijke rol. Binnen dat geheel hebben die partijen verschillende belangen. Makelaars, ontwikkelaars en financiŽle specialisten bekijken vastgoed vanuit hun eigen visie en achtergrond. Allemaal disciplines die weliswaar rechtstreeks met elkaar in verband staan. Maar het eindresultaat levert een beperkte focus op. Terwijl het nu juist gaat om het hele overzicht. Wat zou het toch mooi zijn om in ťťn oogopslag grip te hebben op de totale situatie. Marlinspike Hitch heeft zowel het inzicht als het overzicht, op alle vakgebieden.

De ondernemende mentaliteit van Marlinspike Hitch

Marlinspike Hitch is een jonge, onafhankelijke onderneming met bijna twintig jaar ervaring op het gebied van plan- en projectontwikkeling, vastgoed en financiering. In die jaren hebben we niet alleen een enorm netwerk opgebouwd. Marlinspike Hitch haalt ook voortdurend de beste kennis van de vastgoedmarkt en alle aanverwante vakgebieden in huis. Onze professionals richten zich op advies en begeleiding van projecten door heel Nederland met alle facetten die daarbij komen kijken.

Marlinspike Hitch biedt integrale oplossingen

Waarom is onze aanpak uniek? Marlinspike Hitch heeft niet alleen de nodige expertise in huis op het gebied van plan- en projectontwikkeling. Ook als het gaat om de financiŽle kennis en ervaring in vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleggingen staat Marlinspike Hitch te boek als een kennisorganisatie van formaat. Dankzij dit integrale samenspel zijn wij in staat om flexibele combinaties te maken, concepten op maat te ontwikkelen en projecten van hoog niveau te realiseren.

Dienstenpakket van Marlinspike Hitch

  • Verwerven van bestaand vastgoed en locaties
  • Financiering, fiscale juridische aspecten
  • Ontwikkeling, projectmanagement & after sales
  • Integrale oplossingen voor vastgoedgerelateerde beleggingen
       
 
 
 
Marlinspike Hitch BV
Lopikerplein 2a
2871 AN Schoonhoven
Postbus 104
2870 AC Schoonhoven
T +31 (0) 88 - 0115 400
E pieter@marlinspike.nl